Kérdése van? Keressen bizalommal:

Telefon: +3620 483 5434 | Email: info@goodsafety.hu

Aktuális híreink

27
Már
Good Safety Kft.

A Veszélyhelyzetre való tekintettel, cégünk "Home office-ban" folytatja munkáját. A személyes találkozókat minimalizálni kellett. A kapcsolattartás zavartalanul működik telefonon és emailben.

17
Sze
Good Safety Kft.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján az Országos Tiszti főorvos az ország egész területére vonatkozóan 2015. június 11-én 12.00 órától június 15-én 24.00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki. Erre való tekintettel az NGM Munkafelügyeleti Főosztálya felhívja valamennyi munkáltató figyelmét a munkavállalók egészségének, biztonságának vé...

17
Júl
Good Safety Kft.

A Nemzetgazdasági Minisztérim az elkövetkező időszakra Magyarországszerte célvizsgálatot rendelt el a biológiai kóroki tényezőkre vonatkozóan.

17
Júl
Good Safety Kft.

Csökkent a munkabalesetek száma, az első félévben 8057-en váltak baleset miatt három napnál hosszabb időre munkaképtelenné, míg tavaly 8264-en szenvedtek munkabalesetet január-júniusban - derült ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkafelügyeleti főosztályának szerdai jelentéséből.

17
Júl
Good Safety Kft.

Az egészséges szervezetet is megterheli a hosszú hőhullám, ez a munkában nyújtott teljesítményre, a koncentrációra is kihathat, írja a hvg.hu

17
Júl
Tűzvédelem

Fokozott tűzveszély alakult ki Magyarországon a kánikula és a csapadékmentes időjárás miatt, ezért az erdőkre, a fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területekre 2015. július 3-án általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter.

17
Júl
Good Safety Kft.

A CLP rendelet (1272/2008/EK) fokozatos bevezetése szükségessé tette, a keverékek biztonsági adatlapjaira vonatkozó előírások módosítását (REACH II. melléklete).

17
Júl
Good Safety Kft.

Balogh Katalin, az ügynökség nemzeti fókuszpontjának vezetője, hangsúlyozta, hogy a munkahelyi stressz kezelése és megelőzése elsősorban a munkáltató feladata. Az ügynökség fontosnak tartja tudatosítani azt, hogy a munkahelyi stressz jelen van és foglalkozni kell vele. A pszichoszociális kockázatokat ugyanúgy értékelni kell, mint más munkahelyi, például fizikai, kémiai ...

17
Júl
Tűzvédelem

Jelentős változást hozott a megjelent 9/2015. (III.25.) BM rendelet. Szabályozva lett, hogy hol, milyen végzettségű szakembert kell foglalkoztatni (akár szolgáltató által) és azt is tartalmazza, hogy hány órában kell ezt megtenni. A munkavédelemben ez már régóta megvalósult és most a tűzvédelemben is kötelezővé vált.

16
Júl
Tűzvédelem

A Nemzetgazdasági Minisztérim az elkövetkező időszakra Magyarországszerte célvizsgálatot rendelt el a faipari tevékenységekre vonatkozóan. A vizsgálatot a Munkavédelmi Kormányhivatalok fogják elvégezni! A vizsgálatnak nem csak a dokumentumok megfelelőségére kell kiterjednie hanem a felhasznált anyagoktól kezdve a gépeken és a munkaterületen át amunkavállalók alkam...