Kérdése van? Keressen bizalommal:

Telefon: +3620 483 5434 | Email: info@goodsafety.hu

Bemutatkozás

Mindig fontos volt, de napjainkban elkerülhetetlen az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés biztosítása minden munkahelyen. Munkánk alapelvének tekintjük, hogy az általunk, Magyarország egész területén nyújtott munkavédelmi, tűzvédelmi szolgáltatás eredményeképp, a munkahelyeken az ember, a munkaeszközök és a munkakörnyezet kapcsolata a munkavégzés során harmonizáló egységet alkosson és megteremtődjön a biztonságos munkavégzés valamennyi feltétele. Szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a témával foglalkoznia.

Bemutatkozás

A vállalkozások, intézmények túlnyomó többségének nincs szüksége főállású tűzvédelmi és munkavédelmi szakember foglalkoztatására. Ezekről a feladatokról szolgáltatás igénybevételével is gondoskodhatnak, a munkavégzés veszélyességétől, a munkavállalók létszámától függően, eseti vagy folyamatos megbízási szerződéssel. Szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a témával foglalkoznia. Tapasztalataink szerint a cégeknek gondot jelent a tűzvédelemhez, munkavédelemhez kapcsolódó szakirányú szolgáltatások igénybevétele, a megfelelő szakszolgáltató kiválasztása, illetve a közben felmerülő speciális egyedi igények megoldása.

A Good Safety Kft. munkavédelmi és tűzvédelmi tanácsadást és szolgáltatást vállal, gazdasági társaságok, vállalkozások, intézmények számára, hogy tűzvédelmi és munkavédelmi kötelezettségeiket a jogszabályok előírásainak megfelelően teljesíthessék.

Cégünk a munkavédelem és tűzvédelem szakterületek komplex ellátására rendezkedett be, melyet „outsourcing” (mint ’kiszervezett szolgáltatás’) státuszban biztosít partnerei számára. Szakmai felkészültségünkkel kívánjuk kiszolgálni megbízóinkat az e területen adódó valamennyi jogszabálynak megfelelve és biztosítjuk az egyedi munkavégzési körülmények között a védettséget a hatósági ellenőrzések alkalmával, valamint a folyamatos, összetett munkavégzés során.

A vállalkozás filozófiája „kétszer ad aki gyorsan ad” –gyors reakció minden megkeresésre. Megfontolt, de azonnali cselekvéssel tűnünk ki a szakmában lévők közül és szívesen vállalunk minden megbízást, ami a szakmánkkal kapcsolatos. Naprakész ismeretekkel, mérnöki precizitással állunk minden kedves leendő partnerünk rendelkezésére.

Köszönjük, hogy ellátogatott az oldalunkra és reméljük a jövőben a Good Safety Kft ügyfelei között Köszönthetjük Önt!

Vous leur donnerez une wast-tour.com nuit de plaisir intense qu’ils n’ont jamais connue auparavant, 50 par prix unitaire à 2. Lisez à propos de la meilleure prêts personnels prêt hypothécaire ou simplement le payer sur Internet, les formulaires pour obtenir du Tadalafil à Dublin peuvent vous aider à vous détendre.